Vaak is er ook duidelijke verbetering van klachten. Bovendien houden wij de voortgang nauwkeurig in de gaten. Houdt er ook rekening mee dat een acute klacht, die nog niet zo lang bestaat, relatief sneller verbetert dan een chronische klacht, die al maanden of jaren tijd heeft gehad om te ontwikkelen. En de verbetering van klachten is ook afhankelijk van een aantal individuele factoren.
© Gezondheidspraktijk Jing Luo  
Navigation Menu

Specialisaties

Maak de volgende stap!

Wij bieden u de effectiefste

behandelingen van de

natuurlijke gezondheidzorg

aan:.

Heeft u last van pijn? ( acuut of chronisch). Pijn kan uw leven op veel gebieden negatief beïnvloeden.Wist je dat acupunctuur de nummer 1 behandelmethode is om pijn te verminderen? Wil je de pijn verminderen en handige tips? Wij kunnen u op een zeer effectieve manier helpen! Is stress en spanning, van lichaam en geest, een hindernis voor U om van het leven te genieten? Wij helpen en leren u te ontspannen, zodat u weer in balans komt en weer volop in het leven staat Lijdt u aan neurologische pijn of een neurologische aandoening? Wilt u graag verlichting van pijn en verbetering van levenskwaliteit? Wij zijn gespecialiseerd in neuro acupunctuur, die zeer geschikt is bij neurologische pijn en - aandoeningen. Heeft U een chronische aandoening en zoekt u al lang naar een behandeling voor een betere kwaliteit van leven? Wij kunnen u hierin goed ondersteunen. Minder (eventuele) pijn, meer levensvreugde, het heft weer in eigen hand! Zoekt u een natuurlijke manier van behandelen om uw gezondheidsprobleem op te lossen? Wij bieden een natuurlijke, pijnloze behandeling, zonder nare en schadelijke bijwerkingen.  

Werk met mij.

Wij werken alleen met klinisch bewezen methoden. En wij werken volgens behandelrichtlijnen.  De eerste behandeling is altijd een korte intake en behandeling. Er zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig in het eerste traject. Realiseer u, dat u met een traject begint en een enkele behandeling geen houdbaar resultaat biedt. U kunt natuurlijk altijd een keer proberen, maar dan kunt u geen houdbaar resultaat verwachten. En sommigen mensen hebben even nodig om te reageren. Dat is dan meer een ervaring. “Om het eens mee te maken.”
Vaak is er ook duidelijke verbetering van klachten. Bovendien houden wij de voortgang nauwkeurig in de gaten. Houdt er ook rekening mee dat een acute klacht, die nog niet zo lang bestaat, relatief sneller verbetert dan een chronische klacht, die al maanden of jaren tijd heeft gehad om te ontwikkelen. En de verbetering van klachten is ook afhankelijk van een aantal individuele factoren. Daarna is er een evaluatie en bespreking over eventuele vervolgbehandelingen. Vervolgbehandelingen zijn een keer per week of per twee weken. En ze kunnen, indien nodig, een keer per vier of zes weken plaats vinden. Vooral bij mensen met chronische aandoeningen is dit aan te raden. Op die manier blijft de gezondheidstoestand stabieler. Waarom? Uit klinisch onderzoek is bekend dat een herhaaldelijke stimulatie door middel van acupunctuur en/of shiatsu therapie, noodzakelijk is om tot langdurig houdbare verbetering van klachten te komen.  Acupunctuur en /of shiatsu therapie Consult € 60,00  Consult kort € 45,00  Vanaf 1 juli 2024 is een consult  € 65,00 en een kort consult € 50,00. “Na een korte intake wordt er bepaald welke behandeling het beste bij je klachten past. Voor mij was dat de combinatie van acupunctuur en shiatsu therapie. Niet verkeerd! De ideale manier om van je klachten af te komen! Sanna houdt niet alleen je klachten in de gaten, ze controleert diverse aandachtspunten, ze geeft advies en staat open voor vragen. N.K.  

Stress vermindering en stressmanagement.

Dear stress, let’s break up!

Geeft je helderheid en rust, zodat je een betere concentratie en overzicht hebt. Laat je weer sterker in je schoenen staan. Helpt je om overspannenheid en burn out te voorkomen. Je weet manieren om te ontspannen. Gezonde stress zorgt ervoor dat je scherp blijft. Maar als de stress te lang aanhoudt en de overhand krijgt, waardoor ontspanning niet mogelijk is, zal het lichaam subtiele tot overheersende symptomen gaan tonen. De symptomen kunnen zich op fysiek en/of mentaal gebied afspelen. Dat is bij iedere persoon anders. Symptomen kunnen uiteen lopen van hoofdpijn, buikklachten, onrust, slapeloosheid, rugpijn, diarree, angst, moeheid, en velen andere symptomen. Meestal zijn, helaas, de zwakke plekken het eerste aan de beurt. Dus iemand die vaak al hoofdpijn heeft, kan er dan nog vaker en heviger last van hebben. Stress is niet de oorzaak van de ellende, maar de trigger. Tijd om er iets aan te doen! Uit wetenschappelijk onderzoek is bekend dat stress de hormoonhuishouding van slag maakt. Met name de verhouding en het samenspel tussen cortisol en serotonine is verstoord.  Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt ook dat acupunctuur en /of shiatsu therapie een herstellende invloed hebben op de hormoonhuishouding. Wij kunnen u dus goed helpen!  Ja ik kies voor een relaxed leven! “Ik kwam met klachten rondom hyperventilatie en angst bij deze praktijk uit. Sanna is een rustig en hartelijke vrouw die je op je gemak stelt. De praktijkruimte is klein doch erg knus en schoon. Er wordt hygiënisch gewerkt. Ik ben zeer tevreden over zowel de Shiatsu therapie als de acupunctuur behandeling. Sanna neemt hier ruim de tijd voor. P.J “

Pijnbestrijding en pijnmanagement bij acute-

en chronische klachten.

You’re leaving pain, enjoy the journey!

Zodat je weer wat soepeler kunt bewegen. Verminderd de spanning in je nek, rug, schouders. Geeft je stap voor stap minder intense pijn en minder vaak. Je meer inzicht hebt op wanneer en hoe de pijn bij jou verergert. Pijn is een waarschuwingssignaal van lichaam en geest. Het geeft aan dat er iets niet goed is. Dit kun je onderdrukken(vaak door pijnstillende medicatie) of negeren. Het risico bestaat dan, dat er bewegingsbeperking optreed, die lichaam en geest negatief beïnvloeden en eventueel het dagelijks functioneren. Voor een doeltreffend natuurlijk herstel en pijnvermindering  moet u bij een acupuncturist zijn.  Of het nu een acute- of chronische pijn is: Wij kunnen u helpen hiermee! Voor acute pijn geldt: hoe eerder de behandeling, hoe sneller de vermindering van pijn en herstel is. Kom dus zo snel mogelijk. Voor chronische pijn geldt: herstel is niet altijd mogelijk, wel het verminderen van pijn en wij begeleiden u in pijnmanagement. Acupunctuur en/of shiatsu therapie is doeltreffend in pijnbestrijding. Uit wetenschappelijk onderzoek  blijkt dat er lichaamseigen pijnstillende- en ontstekingsremmende stoffen(endorfinen)worden afgegeven en een acupunctuur behandeling net zo effectief of zelfs effectiever is dan medicatie. Voordeel is dat er geen negatieve bijwerkingen zijn. Door deze biochemische reactie is er een betere kans op herstel. En dat is toch wat we uiteindelijk willen!   Ja, ik wil ook op weg naar een pijnvrij leven! “Vrijdag ben ik aangereden door een andere fietser en kwam lelijk ten val. Vrijdagavond ontmoette ik Sanna Icks van gezondheidspraktijk Jing Luo in Venlo. Dankzij haar acupunctuur heb ik veel minder pijn en kan mijn arm weer veel beter bewegen. Heel blij mee! Dankjewel! Linde tB” “Ik ben al een paar jaar een zeer tevreden patiënt van JingLuo. Mijn pijnklachten zijn aanzienlijk verminderd. Patricia N.”

Neurologische aandoeningen

Better connection!

Zorgt voor een soepeler gevoel. In sommige gevallen komt er meer beweeglijkheid. Vermindert neurologische pijn en - sensaties. Geeft je meer balans in het zenuwstelsel. Op weg naar een status quo of stap voor stap verbetering. Neurologische aandoeningen zijn vaak ingrijpend in het dagelijks leven. En er wordt vaak gebruik gemaakt van zware en soms verslavende medicatie. En je hebt vaak te lijden onder eindeloos lijkende bombardementen van pijnprikkels. Of juist een, soms angstaanjagende gevoelloosheid. Wij staan voor u klaar om het allemaal wat makkelijker te maken! Door middel van verschillende verdiepende scholing en training, hebben wij ons gespecialiseerd in neurologische aandoeningen. Neurologische aandoeningen gaat van carpaal tunnelsyndroom, migraine, vormen van fibromyalgie, hersenschudding, neurologische pijn , of juist -gevoelloosheid, uitstralingen van rug- of nekpijn, tintelingen of gevoelloosheid in handen en /of voeten, tot Parkinson en MS. Bij de lichtere aandoeningen is een kans op verbetering van klachten. Bij degeneratieve neurologische aandoeningen is het gericht op verbeteren van levenskwaliteit. Aarzel niet! Ja ik wil graag verlichting van mijn neurologische klachten! “Ik ben al geruime tijd bij Sanna onder behandeling . Bij haar voel je dat ze haar best doet om je te helpen met je klachten. Sinds kort doet ze neuro- of scalp acupunctuur bij me, met verrassende resultaten. Heb je een neurologisch probleem, dan kan ik je haar aanraden.! Klinkt misschien eng, een paar naalden bij je schedel, maar je voelt er bijna niets van. Het werkt veel beter dan die zware medicijnen , die ook nog eens nare bijwerkingen kunnen hebben! Ze heeft me mijn gevoel in de voeten weer terug gegeven! Sanna bedankt! Jan G. “

Fibromyalgie

Take back control of a balanced life!

Helpt je bewust te worden van je (over) belasting en belastbaarheid, zodat je ook zelf je balans weer vindt. Ontdek je “triggers”, zodat je je kunt aanpassen en toch lekker kunt leven. Geeft je een fitter en soepeler gevoel en de ontdekking hoe het ook kan zijn. Je middelen hebt om jezelf mee te helpen. Je weet wat je kunt doen om de pijn te verminderen. Je komt eindelijk weer eens aan jezelf toe. Heb je net, of misschien al lang geleden te horen gekregen dat je fibromyalgie hebt? En dat er niets aan te doen is en je er maar “mee zien te leven”? Dan kan ik je uit eigen ervaring vertellen dat verbetering mogelijk is. Wilt je niet meer zulke pieken en dalen in je dagelijks ”ermee leven”, een vermindering van pijn, een fitter gevoel en meer grip hebben op je klachtenbeeld? Dan streven wij samen met jou naar meer balans! Acupunctuur en shiatsu therapie kunnen fibromyalgie niet genezen. Maar kunnen wel zorgen voor een vermindering of status quo van de symptomen en een betere kwaliteit van leven! Het wordt dus allemaal een stuk aangenamer. Minder pijn en moeheid. En wij begeleiden je in het inzicht van het verloop van je klachten. Zodat het je niet meer allemaal maar overkomt, maar zodat je meer regie hebt erover. Ja ik neem het heft weer in handen! “Mijn klachten zijn dusdanig afgenomen dat ik nog een keer een “onderhoudsbeurt” heb  afgesproken.  M.J.”
Gezondheidspraktijk Jīng Luò

Venlo

© Gezondheidspraktijk Jing Luo
Home Specialisaties Behandelmethoden Contact English

Specialisaties

Maak de volgende stap!

Wij bieden u de effectiefste

behandelingen van de

natuurlijke gezondheidzorg

aan:.

Heeft u last van pijn? ( acuut of chronisch). Pijn kan uw leven op veel gebieden negatief beïnvloeden.Wist je dat acupunctuur de nummer 1 behandelmethode is om pijn te verminderen? Wil je de pijn verminderen en handige tips? Wij kunnen u op een zeer effectieve manier helpen! Is stress en spanning, van lichaam en geest, een hindernis voor U om van het leven te genieten? Wij helpen en leren u te ontspannen, zodat u weer in balans komt en weer volop in het leven staat Lijdt u aan neurologische pijn of een neurologische aandoening? Wilt u graag verlichting van pijn en verbetering van levenskwaliteit? Wij zijn gespecialiseerd in neuro acupunctuur, die zeer geschikt is bij neurologische pijn en - aandoeningen. Heeft U een chronische aandoening en zoekt u al lang naar een behandeling voor een betere kwaliteit van leven? Wij kunnen u hierin goed ondersteunen. Minder (eventuele) pijn, meer levensvreugde, het heft weer in eigen hand! Zoekt u een natuurlijke manier van behandelen om uw gezondheidsprobleem op te lossen? Wij bieden een natuurlijke, pijnloze behandeling, zonder nare en schadelijke bijwerkingen.  

Werk met mij.

Wij werken alleen met klinisch bewezen methoden. En wij werken volgens behandelrichtlijnen.  De eerste behandeling is altijd een korte intake en behandeling. Er zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig in het eerste traject. Realiseer u, dat u met een traject begint en een enkele behandeling geen houdbaar resultaat biedt. U kunt natuurlijk altijd een keer proberen, maar dan kunt u geen houdbaar resultaat verwachten. En sommigen mensen hebben even nodig om te reageren. Dat is dan meer een ervaring. “Om het eens mee te maken.”
Vaak is er ook duidelijke verbetering van klachten. Bovendien houden wij de voortgang nauwkeurig in de gaten. Houdt er ook rekening mee dat een acute klacht, die nog niet zo lang bestaat, relatief sneller verbetert dan een chronische klacht, die al maanden of jaren tijd heeft gehad om te ontwikkelen. En de verbetering van klachten is ook afhankelijk van een aantal individuele factoren. Daarna is er een evaluatie en bespreking over eventuele vervolgbehandelingen. Vervolgbehandelingen zijn een keer per week of per twee weken. En ze kunnen, indien nodig, een keer per vier of zes weken plaats vinden. Vooral bij mensen met chronische aandoeningen is dit aan te raden. Op die manier blijft de gezondheidstoestand stabieler. Waarom? Uit klinisch onderzoek is bekend dat een herhaaldelijke stimulatie door middel van acupunctuur en/of shiatsu therapie, noodzakelijk is om tot langdurig houdbare verbetering van klachten te komen.  Acupunctuur en /of shiatsu therapie Consult € 60,00  Consult kort € 45,00  Vanaf 1 juli 2024 is een consult  € 65,00 en een kort consult € 50,00. “Na een korte intake wordt er bepaald welke behandeling het beste bij je klachten past. Voor mij was dat de combinatie van acupunctuur en shiatsu therapie. Niet verkeerd! De ideale manier om van je klachten af te komen! Sanna houdt niet alleen je klachten in de gaten, ze controleert diverse aandachtspunten, ze geeft advies en staat open voor vragen. N.K.  

Stress vermindering en

stressmanagement.

Dear stress, let’s break up!

Geeft je helderheid en rust, zodat je een betere concentratie en overzicht hebt. Laat je weer sterker in je schoenen staan. Helpt je om overspannenheid en burn out te voorkomen. Je weet manieren om te ontspannen. Gezonde stress zorgt ervoor dat je scherp blijft. Maar als de stress te lang aanhoudt en de overhand krijgt, waardoor ontspanning niet mogelijk is, zal het lichaam subtiele tot overheersende symptomen gaan tonen. De symptomen kunnen zich op fysiek en/of mentaal gebied afspelen. Dat is bij iedere persoon anders. Symptomen kunnen uiteen lopen van hoofdpijn, buikklachten, onrust, slapeloosheid, rugpijn, diarree, angst, moeheid, en velen andere symptomen. Meestal zijn, helaas, de zwakke plekken het eerste aan de beurt. Dus iemand die vaak al hoofdpijn heeft, kan er dan nog vaker en heviger last van hebben. Stress is niet de oorzaak van de ellende, maar de trigger. Tijd om er iets aan te doen! Uit wetenschappelijk onderzoek is bekend dat stress de hormoonhuishouding van slag maakt. Met name de verhouding en het samenspel tussen cortisol en serotonine is verstoord.  Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt ook dat acupunctuur en /of shiatsu therapie een herstellende invloed hebben op de hormoonhuishouding. Wij kunnen u dus goed helpen!  Ja ik kies voor een relaxed leven! “Ik kwam met klachten rondom hyperventilatie en angst bij deze praktijk uit. Sanna is een rustig en hartelijke vrouw die je op je gemak stelt. De praktijkruimte is klein doch erg knus en schoon. Er wordt hygiënisch gewerkt. Ik ben zeer tevreden over zowel de Shiatsu therapie als de acupunctuur behandeling. Sanna neemt hier ruim de tijd voor. P.J “

Pijnbestrijding en pijnmanagement

bij acute- en chronische klachten.

You’re leaving pain, enjoy the

journey!

Zodat je weer wat soepeler kunt bewegen. Verminderd de spanning in je nek, rug, schouders. Geeft je stap voor stap minder intense pijn en minder vaak. Je meer inzicht hebt op wanneer en hoe de pijn bij jou verergert. Pijn is een waarschuwingssignaal van lichaam en geest. Het geeft aan dat er iets niet goed is. Dit kun je onderdrukken(vaak door pijnstillende medicatie) of negeren. Het risico bestaat dan, dat er bewegingsbeperking optreed, die lichaam en geest negatief beïnvloeden en eventueel het dagelijks functioneren. Voor een doeltreffend natuurlijk herstel en pijnvermindering moet u bij een acupuncturist zijn.  Of het nu een acute- of chronische pijn is: Wij kunnen u helpen hiermee! Voor acute pijn geldt: hoe eerder de behandeling, hoe sneller de vermindering van pijn en herstel is. Kom dus zo snel mogelijk. Voor chronische pijn geldt: herstel is niet altijd mogelijk, wel het verminderen van pijn en wij begeleiden u in pijnmanagement. Acupunctuur en/of shiatsu therapie is doeltreffend in pijnbestrijding. Uit wetenschappelijk onderzoek  blijkt dat er lichaamseigen pijnstillende- en ontstekingsremmende stoffen(endorfinen)worden afgegeven en een acupunctuur behandeling net zo effectief of zelfs effectiever is dan medicatie. Voordeel is dat er geen negatieve bijwerkingen zijn. Door deze biochemische reactie is er een betere kans op herstel. En dat is toch wat we uiteindelijk willen!   Ja, ik wil ook op weg naar een pijnvrij leven! “Vrijdag ben ik aangereden door een andere fietser en kwam lelijk ten val. Vrijdagavond ontmoette ik Sanna Icks van gezondheidspraktijk Jing Luo in Venlo. Dankzij haar acupunctuur heb ik veel minder pijn en kan mijn arm weer veel beter bewegen. Heel blij mee! Dankjewel! Linde tB” “Ik ben al een paar jaar een zeer tevreden patiënt van JingLuo. Mijn pijnklachten zijn aanzienlijk verminderd. Patricia N.”

Neurologische aandoeningen

Better connection!

Zorgt voor een soepeler gevoel. In sommige gevallen komt er meer beweeglijkheid. Vermindert neurologische pijn en -sensaties. Geeft je meer balans in het zenuwstelsel. Op weg naar een status quo of stap voor stap verbetering. Neurologische aandoeningen zijn vaak ingrijpend in het dagelijks leven. En er wordt vaak gebruik gemaakt van zware en soms verslavende medicatie. En je hebt vaak te lijden onder eindeloos lijkende bombardementen van pijnprikkels. Of juist een, soms angstaanjagende gevoelloosheid. Wij staan voor u klaar om het allemaal wat makkelijker te maken! Door middel van verschillende verdiepende scholing en training, hebben wij ons gespecialiseerd in neurologische aandoeningen. Neurologische aandoeningen gaat van carpaal tunnelsyndroom, migraine, vormen van fibromyalgie, hersenschudding, neurologische pijn , of juist -gevoelloosheid, uitstralingen van rug- of nekpijn, tintelingen of gevoelloosheid in handen en /of voeten, tot Parkinson en MS. Bij de lichtere aandoeningen is een kans op verbetering van klachten. Bij degeneratieve neurologische aandoeningen is het gericht op verbeteren van levenskwaliteit. Aarzel niet! Ja ik wil graag verlichting van mijn neurologische klachten! “Ik ben al geruime tijd bij Sanna onder behandeling . Bij haar voel je dat ze haar best doet om je te helpen met je klachten. Sinds kort doet ze neuro- of scalp acupunctuur bij me, met verrassende resultaten. Heb je een neurologisch probleem, dan kan ik je haar aanraden.! Klinkt misschien eng, een paar naalden bij je schedel, maar je voelt er bijna niets van. Het werkt veel beter dan die zware medicijnen , die ook nog eens nare bijwerkingen kunnen hebben! Ze heeft me mijn gevoel in de voeten weer terug gegeven! Sanna bedankt! Jan G. “

Fibromyalgie

Take back control of a balanced life!

Helpt je bewust te worden van je (over) belasting en belastbaarheid, zodat je ook zelf je balans weer vindt. Ontdek je “triggers”, zodat je je kunt aanpassen en toch lekker kunt leven. Geeft je een fitter en soepeler gevoel en de ontdekking hoe het ook kan zijn. Je middelen hebt om jezelf mee te helpen. Je weet wat je kunt doen om de pijn te verminderen. Je komt eindelijk weer eens aan jezelf toe. Heb je net, of misschien al lang geleden te horen gekregen dat je fibromyalgie hebt? En dat er niets aan te doen is en je er maar “mee zien te leven”? Dan kan ik je uit eigen ervaring vertellen dat verbetering mogelijk is. Wilt je niet meer zulke pieken en dalen in je dagelijks ”ermee leven”, een vermindering van pijn, een fitter gevoel en meer grip hebben op je klachtenbeeld? Dan streven wij samen met jou naar meer balans! Acupunctuur en shiatsu therapie kunnen fibromyalgie niet genezen. Maar kunnen wel zorgen voor een vermindering of status quo van de symptomen en een betere kwaliteit van leven! Het wordt dus allemaal een stuk aangenamer. Minder pijn en moeheid. En wij begeleiden je in het inzicht van het verloop van je klachten. Zodat het je niet meer allemaal maar overkomt, maar zodat je meer regie hebt erover. Ja ik neem het heft weer in handen! “Mijn klachten zijn dusdanig afgenomen dat ik nog een keer een “onderhoudsbeurt” heb  afgesproken.  M.J.”

Gezondheidspraktijk Jīng Luò 

Venlo

Specialisaties